Antena 3 CNN Actualitate Locale Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, audiat la Poliție

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, audiat la Poliție

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz și viceprimarul, Ruben Lațcău, au fost audiați la poliție. Cei doi au fost chemați în calitate de martori.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, audiat la Poliție
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    19 Noi 2021   •   12:35

La începutul acestei săptămâni, cei doi reprezentați ai Primăriei Timișoara au fost chemați, pe rând, la audieri, în calitate de martori. 

Totul a pornit de la o plângere făcută de oameni din Primăria Timișoara, în special șefi de direcții, care au fost schimbați prin noua organigramă propusă chiar de Dominic Fritz

În instanță, aceștia au obținut ca noua organigramă să fie suspendată până se va judeca pe fond anularea acesteia, considerându-se că nu s-a respectat legea în vigoare. 

Reclamanții susțin că, în continuare, contracte și documente importante din Primărie sunt semnate de șefi numiți prin noua organigramă, fapt care contravine legilor. 

Atât primarul Fritz cât și viceprimarul Lațcău au fost audiați în calitate de martori în acest dosar, în care se fac cercetări in rem, adică asupra faptelor, pentru infracțiunea de abuz în serviciu.

Este o anchetă în plină desfășurare, și, din primele informații, zilele următoare vor avea loc și alte audieri, a povestit jurnalistul Dragoș Boța, de la pressalert.ro, pentru Antena 3.  

×
Subiecte în articol: Dominic Fritz Ruben Lațcău
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close