Antena 3 CNN Actualitate Locale O dubă a rămas blocată în Arad, sub un pasaj de pe autostradă: "Marfar cabrio încă nu am văzut"

O dubă a rămas blocată în Arad, sub un pasaj de pe autostradă: "Marfar cabrio încă nu am văzut"

Un şofer aflat la volanul unei dube, nu şi-a dat seama că înălţimea maşinii sale este prea mare pentru a trece pe sub pasajul de pe strada Constituției din Aradul Nou. Imaginile au ajuns în mediul online, unde arădenii au făcut haz de necaz de şoferul neatent.

O dubă a rămas blocată în Arad, sub un pasaj de pe autostradă: "Marfar cabrio încă nu am văzut"
Sursa foto: aradon.ro
de Georgiana Adam    |    10 Iun 2022   •   22:45

Șoferul dubei nu a ținut cont de înălțimea permisă la traversarea pe sub autostradă, de pe strada Constituției din Aradul Nou, şi a rămas blocat sub pasaj.

Acesta a reușit să își transforme dubița în…decapotabilă, după ce a uitat să citească indicatorul care arăta înălțimea pasajului prin care urma să treacă. Imaginile cu mașina distrusă au fost publicate pe grupul de Facebook AradTraffic unde, așa cum e de așteptat în astfel de situații, arădenii au făcut haz de necaz.

"Marfar cabrio încă nu am văzut", scrie un arădean, în timp ce altul „presupune” că șoferul a crezut că e cu…trotineta.

"Și când treci cu autoturism pe acolo ai emoții. Ăsta – nici o jenă. Când o julești toată pentru 1 cm, mai înțeleg, dar când ai lipsă minim 1 metru, înseamnă că nu ai ce căuta pe drum….”, spune un alt arădean, potrivit aradon.ro

Din fericire, șoferul nu a fost rănit, alegându-se doar cu o sperietură și cu paguba materială.

×
Subiecte în articol: Arad pasaj autostrada marfar
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close