O fată de 15 ani din Hunedoara a fost agresată în pădure de un tânăr drogat cu diluant. A fost salvată pentru că a strigat după ajutor

de S.T.    |    13 Mar 2020   •   22:15
O fată de 15 ani din Hunedoara a fost agresată în pădure de un tânăr drogat cu diluant. A fost salvată pentru că a strigat după ajutor Pixabay.com

O elevă în vârstă de 15 ani din Hunedoara a fost atacată într-o pădure, de un tânăr care a inhalat diluant.

Fata fost salvată pentru că a strigat după ajutor şi a fost auzită de localnici. Oamenii au găsit-o cu mai multe zgârieturi şi urme ale unor agresiuni.  

„Poliţia din Petroşani a fost sesizată prin intermediul 112, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 15 ani ar fi fost agresată de către un alt minor în vârstă de 17 ani, care după ce ar fi inhalat substanţe pe bază de diluant, a agresat-o fizic, încercând să o violeze, însă aceasta a reuşit să se elibereze şi să fugă, cerând ajutor unor cetăţeni. Ea a fost preluată de către un echipaj al cadrelor medicale şi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Agresorul a fugit, însă este căutat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, a informat Carla Strujan, potrivit adevarul.ro.

Parteneri
x close