Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini revoltătoare! Băiat umilit și aruncat în șanț de câțiva copii mai mari. „Distrug orice speranţă de recuperare a pierderilor din sistemul educaţional”

Imagini revoltătoare! Băiat umilit și aruncat în șanț de câțiva copii mai mari. „Distrug orice speranţă de recuperare a pierderilor din sistemul educaţional”

Imagini revoltătoare! Băiat umilit și aruncat în șanț de câțiva copii mai mari. „Distrug orice speranţă de recuperare a pierderilor din sistemul educaţional”
Sursa foto: foto- Facebook
05 Feb 2019   •   12:42

Filmarea cu un copil umilit și aruncat în șanț a stârnit revoltă pe internet. Imaginile au fost filmate pe drumul național DN 15, pe raza comunei Săvineşti, din Neamţ.

Un băiat de aproximativ 5 ani a fost obligat de alți copii să se așeze în genunchi, la marginea șoselei, și să spună rugăciunea Tatăl Nostru. Apoi, un copil mai mare l-a pus să-i pupe mâna. „Hai, ridică-te sus, pupă mâna la albanez”, i s-a cerut copilului după ce şi-a încheiat rugăciunea.

După ce a executat ordinul, băiatul a fost aruncat în șanț. 

„Câţi copii sunt umiliţi la fel cum este copilul din imagini? Hărţuitorii cu deviaţiile comportamentale din imaginile de mai jos distrug orice speranţă de recuperare a pierderilor din sistemul educaţional. Suntem cu toţii responsabili, cu toţii ar trebui să luăm atitudine sau măcar cei care conştientizăm pericolul devastator al lipsei de educaţie în familie, la şcoală, pe stradă. Din păcate şi hărţuitorii din imagine sunt victime ale ignoranţei noastre”, a spus Radu Secuiu, cel care a postat filmarea pe Facebook. 

 

×
Subiecte în articol: baiat Neamţ copii
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close