Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud

Incendiu în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud

Pompierii din Constanța intervin vineri după-amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud.

Incendiu în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud
Sursa foto: profimedia
de Claudia Popovici    |    03 Mar 2023   •   17:59

Update 20:15. Incendiul izbucnit în magazia unei nave aflate în portul Constanţa Sud - Agigea a fost stins, fără a se înregistra victime.

Potrivit Autorităţii Navale Române, echipajul navei a reuşit să închidă capacele magaziei şi gurile de ventilaţie, pornind instalaţia fixă de stigere a incendiilor cu dioxid de carbon.

"Agentul navei a fost cel care a alertat autorităţile în jurul orei 17:12, după ce focul a izbucnit în magazia navei.

Până la sosirea pompierilor, echipajul a reuşit să închidă capacele de magazie şi gurile de ventilaţie şi a fost lansată instalaţia fixă de stins incendiu cu CO2.

Din fericire, niciun membru al echipajului sau lucrător portuar nu a fost rănit. Nava, aflată sub pavilion Liberia, este momentan sub supraveghere, iar Căpitănia Portului Constanţa va efectua cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii incendiului", se arată într-un comunicat de presă transmis de ANR.

Incendiu în hambarul unei nave din Portul Constanța Sud

Potrivit ISU Constanța, incendiul a izbucnit la o navă din dana 119 a Portului Constanța Sud.

Pompierii intervin la fața locului cu trei autospeciale de apă și stingere, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și una de descarcerare din cadrul Detașamentului Port, două autospeciale de stingere și o autoplatformă de la Detașamentul Palas și un echipaj SMURD de la stația Tuzla.

Intervenția pompierilor este în desfășurare.

×
Subiecte în articol: incendiu aeroport Băneasa Constanța
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close