Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu uriaş în judeţul Giurgiu. 500 de anvelope uzate și 40 de tone de siloz de porumb s-au făcut scrum

Incendiu uriaş în judeţul Giurgiu. 500 de anvelope uzate și 40 de tone de siloz de porumb s-au făcut scrum

Un incendiu puternic a avut loc vineri după-amiază, la o societate comercială din comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu. Pompierii au reuşit să stingă focul după trei ore.

Incendiu uriaş în judeţul Giurgiu. 500 de anvelope uzate și 40 de tone de siloz de porumb s-au făcut scrum
Sursa foto: giurgiuveanul.ro
de Iulia Gorgorin    |    24 Sep 2021   •   22:29

Aproximativ cinci sute de anvelope uzate şi o cantitate de 40 de tone de siloz de porumb au ars în incendiu, potrivit ziare.com.

Flăcările uriaşe ar fi pornit o fermă de vaci din comuna Adunații Copăceni, deținută de un fermier olandez, scriu jurnalişti de la jurnalgiurgiuvean.ro

Incendiul ar fi izbucnit de la o folie ce acoperea porumbul ce urma a fi dat ca hrană vacilor din ferma de animale a proprietarului olandez.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară pentru stingerea unuii incendiu u degajări mari de fum la o societate comercială din localitatea Adunaţii Copăceni, unde au ars anvelope şi furaje. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, sprijiniţi de un buldoexcavator. Pentru că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, pompierii au purtat pe timpul intervenţiei aparate de respirat cu aer comprimat, iar la faţa locului au fost solicitaţi şi comisari ai Gărzii de Mediu Giurgiu", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

 

×
Subiecte în articol: incendiu Giurgiu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close