Antena 3 CNN Actualitate Locale IPJ Iași, prima reacție în scandalul dintre Horodniceanu și polițiștii: Precizări despre cum a fost filmat incidentul

IPJ Iași, prima reacție în scandalul dintre Horodniceanu și polițiștii: Precizări despre cum a fost filmat incidentul

Prima reacție a Inspectoratului Județean din Iași, după scandalul dintre Daniel Horodniceanu și cei doi polițiști de la rutieră. Potrivit instituției, discuția tensionată nu a fost filmată cu body-cam-ul.

IPJ Iași, prima reacție în scandalul dintre Horodniceanu și polițiștii: Precizări despre cum a fost filmat incidentul
Sursa foto: jurnalist.ro
de Alexandra Axinia    |    11 Mai 2023   •   13:04

În cadrul verificărilor s-a constatat, fără dubiu, faptul că imaginile din timpul intervenției nu au fost realizate cu body-cam-ul aparținând unității.

De asemenea, polițistul a afirmat faptul că a filmat interacțiunea cu persoana oprită în trafic folosind telefonul mobil propriu, ca și măsură de protecție față de o eventuală contestare a modului de intervenție, având în vedere comportamentul acestuia.

Din verificările efectuate până în prezent nu rezultă că imaginile ar fi fost făcute publice de către cei doi polițiști care au constatat contravenția.

Daniel Horodniceanu spunea încă de când au apărut aceste imagini că nu a fost filmat cu body-cam-ul și că polițiștii au pus totul la cale. 

Citește și: Cosmin Andreica, liderul Europol: "Horodniceanu urmărea mașina de poliție și a depășit-o"

×
Subiecte în articol: IPJ Iaşi Daniel Horodniceanu politisti
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close