Antena 3 CNN Actualitate Locale Lacrimi şi durere pentru Mihaela, o tânără din Buzău găsită moartă acasă, care avea tot viitorul în faţă

Lacrimi şi durere pentru Mihaela, o tânără din Buzău găsită moartă acasă, care avea tot viitorul în faţă

Mihaela, o tânără în vârstă de 19 ani, din localitatea Potoceni, judeţul Buzău, a fost găsită moartă, în casă, ieri dimineaţă.

Lacrimi şi durere pentru Mihaela, o tânără din Buzău găsită moartă acasă, care avea tot viitorul în faţă
Sursa foto: Facebook | Campus Buzau
de Georgiana Adam    |    06 Mai 2023   •   09:45

Mihaela era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic de Meserii şi Servicii din Buzău şi era cunoscută drept o elevă silitoare şi ambiţioasă, care aştepta cu nerăbdare să îşi termine studiile şi să îşi facă un rost în viaţă.

Potrivit Campus Buzău, ea a făcut parte dintre elevii care au beneficiat de stagii de pregătire în străinătate, Mihaela fiind elevă la profilul "tehnician în gastronomie".

Din nefericire, tragedia a lovit în familia Mihaelei, iar în urmă cu două nopţi, tânăra a fost găsită fără viaţă într-o anexă a casei. Tatăl ei a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru cercetări, fiind deschis la acest moment un dosar penal pentru moarte suspectă. Sunt aşteptate rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Potrivit primelor informaţii ale anchetei, Mihaela şi-ar fi pus capăt zilelor, iar motivele din spatele dramei sunt necunoscute, mai ales că tânăra avea o relaţie extraordinară cu familia.

×
Subiecte în articol: Buzau IPJ Buzău
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close