Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă din Urziceni a sunat disperată la 112 să anunţe că fiica ei de 16 ani a fost răpită de pe stradă

O mamă din Urziceni a sunat disperată la 112 să anunţe că fiica ei de 16 ani a fost răpită de pe stradă

O mamă din Urziceni a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că fiica ei în vârstă de 16 ani şi copilul acesteia de trei luni au fost răpiţi de pe stradă. Femeia a povestit că fiica ei a fost urcată cu forţa într-o maşină.

O mamă din Urziceni a sunat disperată la 112 să anunţe că fiica ei de 16 ani a fost răpită de pe stradă
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Alin Tarnovschi    |    29 Mar 2023   •   08:57

Poliţiştii au demarat imediat o anchetă şi, în baza informaţiilor primite de la martori, au stabilit că adolescenta în vârstă de 16 ani şi copilul ei de trei luni ar fi fost urcaţi într-o maşină, în Urziceni, judeţul Ialomiţa.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că maşina în care se afla presupusa fată răpită ar fi ajuns în judeţul Buzău, astfel că ancheta a fost preluată de ofiţerii IPJ Buzău.

"În urma apelului, a fost indicată ca posibilă traiectorie de deplasare ruta Urziceni - Pogoanele - Slobozia - Constanţa, iar autoturismul şi ocupanţii acestuia au fost daţi în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în judeţele învecinate.

Totodată, la nivelul judeţului Buzău, a fost constituită de îndată o echipă operativă, care a stabilit, în urma investigaţiilor specifice, că, în Pogoanele, domiciliază sora tânărului de 22 de ani", a transmis IPJ Buzău.

Într-un final, mama fetei le-a spus anchetatorilor că cel care i-a răpit fiica ar fi chiar iubitul fetei, un tânăr din judeţul Constanţa, dar şi că, cel mai probabil, acesta a dus-o în localitatea Pogoanele din Buzău, în casa în care locuieşte sora tânărului.

"Poliţiştii au descins la imobil localnicei, unde au depistat cele trei persoane căutate, tânărul de 22 de ani, minora de 16 ani şi copilul în vârstă de 3 luni. Atât minora, cât şi copilul acesteia aveau o stare corespunzătoare, fără a exista indicii vizibile ale exercitării de violenţe asupra acestora, iar tânăra a menţionat că plecarea sa de la domiciliul mamei nu a fost un act împotriva propriei voinţe, ci decizia de a se muta cu tatăl copilului", se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

În ciuda faptului că tânăra a declarat că nu a fost răpită, poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

×
Subiecte în articol: Urziceni IPJ Buzău Poliția Română
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close