Antena 3 CNN Actualitate Locale O elevă, violată de trei minori, colegi de liceu. Agresorii sunt liberi

O elevă, violată de trei minori, colegi de liceu. Agresorii sunt liberi

O elevă, violată de trei minori, colegi de liceu. Agresorii sunt liberi
Sursa foto: Foto: forcechange.com
de M.Z.    |    25 Aug 2015   •   12:17

O fată din Prahova a fost violată de trei colegi de liceu, toţi minori. 

 
La un an după ce minora a fost abuzată, violatorii sunt în continuare în libertate, deşi procurorii au văzut imaginile filmate cu telefonul mobil de unul dintre violatori. 
 
Acolo se vede clar cum fata este obligată şi ameninţată cu un cuţit să întreţină relaţii sexuale cu cei trei. 
 
În august 2014, trei tineri cu vârste între 15 şi 17 ani au racolat o colegă de şcoală. Au adus-o într-un loc izolat. Acolo a început calvarul fetei.
 
"Brujbeanu Fabian i-a trimis un mesaj persoanei vătămate, invitând-o să se întâlnească cu el. Ea a fost de acord, cei doi stabilind să se întâlnească în aceeaşi zi, în apropierea autogării Vălenii de Munte. În timpul în care coresponda cu victima prin mesaje, Brujbeanu Fabian le-a spus coinculpaţilor că persoana vătămată a mai întreţinut raporturi sexuale cu alţi băieţi şi le-a dat de înţeles că toţi trei ar putea avea raporturi sexuale cu ea. Imediat, toţi trei au căzut de acord ca Brujbeanu Fabian să meargă înainte, să se întâlnească cu persoana vătămată şi să o ducă într-un loc izolat, urmând ca apoi să vină şi inculpaţii Radu Andrei şi Ion Adrian."
Sursă: Rechizitoriul procurorilor
 
Acolo, sub ameninţarea unui cuţit, tânăra a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu cei trei adolescenţi. 
 
Victima i-a implorat să o lase să plece, a încercat să fugă, dar nu a putut. Mai mult decât atat, cei trei violatori au filmat întreaga scenă. 
 
„Din memoria telefonului mobil aparţinând inculpatului Brujbeanu Fabian, au fost ridicate mai multe înregistrări video, în care se pot observa scene explicite din timpul actelor sexuale, cum ar fi: momente în care inculpaţii Brujbeanu Fabian şi Radu Andrei forţează victima".
Sursă: Rechizitoriul procurorilor
 
Cei trei tineri nu şi-au recunoscut fapta, însă i-au dat de gol înregistrările făcute cu telefonul mobil în timpul violului.
 
În ciuda dovezilor, instanţa Tribunalului Prahova, acolo unde s-a judecat în primă fază acest proces, a considerat că cei trei tineri nu merită să ajungă la închisoare. 
 
Violatorii sunt în libertate, trebuie doar să meargă pe la poliţie. Decizia nu este definitivă şi a fost deja atacată. 

×
Subiecte în articol: viol violata elevă violată prahova
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close