Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Maramureș și-a stropit soţul cu benzină şi i-a dat foc. Ce îi spusese bărbatul înainte

O femeie din Maramureș și-a stropit soţul cu benzină şi i-a dat foc. Ce îi spusese bărbatul înainte

O femeie din Maramureș și-a stropit soţul cu benzină şi i-a dat foc. Ce îi spusese bărbatul înainte
de S.T.    |    20 Sep 2019   •   18:34

Magistraţii Tribunalului Maramureş au hotărât arestarea preventivă pentru 30 de zile a unei femei din comuna Ieud, cercetată pentru incendierea soţului, care ulterior a decedat în urma rănilor suferite, informează un comunicat de presă al instituţie, remis, vineri, Agerpres.

Conform sursei citate, s-a dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.09.2019, şi până la data de 19.10.2019, inclusiv, a inculpatei V.I., în vârstă de 43 de ani, domiciliată în Comuna Ieud, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpata, în data 16.09.2019, în jurul orei 23.00, pe fondul unor probleme familiale, a aruncat asupra soţului ei benzină şi i-a dat foc cu o brichetă, cauzându-i leziuni corporale în urma cărora acesta a decedat două zile mai târziu.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare, menţionează comunicatul.

Potrivit presei locale, bărbatul îi spusese soţiei că vrea să o părăsească, apoi s-a dus şi şi-a pus un pahar de băutură. În acel moment, femeia l-a stropit cu benzină şi înainte ca el să reacţioneze, i-a dat foc.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cod GALBEN de ploi torențiale, vijelii și grindină în 14 județe!
x close