Antena 3 CNN Actualitate Locale Persoana care s-a aruncat în râul Bega, căutată cu echipe de scafandri. Descoperirea făcută de salvatori pe malul apei

Persoana care s-a aruncat în râul Bega, căutată cu echipe de scafandri. Descoperirea făcută de salvatori pe malul apei

O persoană, posibil victimă a unei tentative de sinucidere, este căutată de mai bine de o jumătate de zi, la Timișoara.

de Andreea Borboros    |    22 Mar 2024   •   13:18

Persoana în cauză, a cărei identitate nu era cunoscută la ora acestei actualizări, este căutată de pompieri și scafandri în râul Bega, în care s-ar fi aruncat joi seară.

La fața locului, anchetatorii au găsit mai multe obiecte care ar putea să-i aparțină victimei.

Ei au prelevat amprente, în vederea identificării ulterioare.

"În continuare, scafandrii ajutați de cinci bărci fac verificări atât pe luciul apei, cât și în adâncime. Acțiunea a început de ieri seară, după ce un bărbat a anunțat autoritățile că e posibil ca o persoană să se fi aruncat în râul Bega.

La fața locului au ajuns și polițiștii de la Criminalistică, pentru a preleva probe, inclusiv amprente de pe obiectele găsite abandonate pe malul râului.

În GALERIA FOTO următoare, imagini de la operațiunea declanșată de autorități pe râul Bega:

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cel care a apelul la numărul de urgență a semnalat că o plasă de cumpărături, o bucată de pânză și un troler pentru cumpărători au fost abandonate pe mal și că, cel mai probabil, proprietarul acestora s-a aruncat în Bega.

Trebuie spus faptul că anchetatorii au vizionat inclusiv imaginile recuperate de pe camerele de supraveghere din zonă. Acestea au surprins o siluetă care pare că s-ar fi aruncat în apă.

Dacă ipoteza aceasta se confirmă și vorbim, într-adevăr, de o persoană care s-a aruncat în apă, șansele ca aceasta să fie găsită în viață de scafandri sunt aproape zero", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

×
Subiecte în articol: Bega sinucidere scafandri troler Timișoara
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close