Antena 3 Actualitate Locale Plaja perfectă de pe litoralul românesc, cu apă turcoaz, ca în Grecia

Plaja perfectă de pe litoralul românesc, cu apă turcoaz, ca în Grecia

de Iulia Gorgorin    |    24 Iul 2021   •   00:01
Plaja perfectă de pe litoralul românesc, cu apă turcoaz, ca în Grecia
Sursa foto: primariatuzla.ro

Dincolo de agitația din cele mai populare stațiuni de pe litoral, turiștii care vor să se refugieze într-un loc liniștit, departe de civilizație, au ocazia să descopere o plajă de aproximativ 2 kilometri, semi-sălbatică. Plaja din Tuzla este locul potrivit unde vă puteți simți mai aproape de natură.

Cu apă turcoaz și nisip fin, plaja Tuzla a devenit o locație tot îndrăgită pe litoralul românesc.

Situată la mai puțin de 5 km de șoseaua principală ce face legătura între Constanța și Mangalia, Plaja Tuzla este o locație din ce in ce mai vizitată de turiști din întreaga țară, dar și din străinătate.

Fiind o comună mică, cu aproximativ 7.000 de locuitori, denumirea acesteia are rădăcini turcești. Cuvântul „tuz“, înseamnă „sare“.

Turiştii care vor să experimenteze şi să înopteze în cort pe plajă trebuie să ştie că locul sub cerul înstelat este gratuit.

Plaja Tuzla este printre puținele plaje sălbatice unde nu există restricții vis-à-vis de camparea pe malul mării, potrivit plajatuzla.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close