Antena 3 CNN Actualitate Locale Podul Prieteniei, dintre România și Bulgaria, închis temporar duminică. Anunțul CNAIR

Podul Prieteniei, dintre România și Bulgaria, închis temporar duminică. Anunțul CNAIR

Podul Prieteniei se închide duminică, pentru o oră, anunță Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Podul Prieteniei, dintre România și Bulgaria, închis temporar duminică. Anunțul CNAIR
Sursa foto: Facebook/ Visit Giurgiu
de Mia Lungu    |    23 Sep 2022   •   12:00

Duminică, în intervalul orar 11.00 – 12.00, circulația rutieră se va închide pe DN 5 (km 63+012 – km 64+884), Podul Prieteniei, pentru evenimentul atletic internațional ,"Free Spirit Run Giurgiu – Ruse", a transmis CNAIR.

Evenimentul este organizat de administrațiile locale din Ruse și Giurgiu, prin Cluburile Sportive Dunav și Sport Club Municipal Dunărea 2020 Giurgiu, cu acordul federațiilor de atletism din România și Bulgaria.

"Free Spirit Run Giurgiu – Ruse" este un semimaraton european care pornește din Giurgiu și ajunge în centrul orașului Ruse.

"Reamintim giurgiuvenilor că duminică, 25 septembrie, va avea loc Crosul Transfrontalier Free Spirit Run Giurgiu-Ruse, cu start de la ora 11.00, din centrul orașului, Turnul Ceasornicului și până în centrul orașului Ruse.", a transmis și Primăria Municipiului Giurgiu.

"Pe traseu, circulația auto va fi oprită segmentar, urmând să fie deblocată, pe măsură ce alergătorii înaintează, respectiv centrul orașului- șos.București-sens giratoriu, sos.Prieteniei-intrare Poliția Locală-Podul Prieteniei-Vamă.

Va remintim că evenimentul, cel mai probabil unic în Europa prin caracterul său transfrontalier, se află la a cincea ediție și anul acesta adună la start 300 de sportivi.", a mai precizat administrația locală.

×
Subiecte în articol: podul prieteniei Bulgaria CNAIR
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close