Antena 3 CNN Actualitate Locale Un politician din Brăila a obţinut ordin de protecţie împotriva soţiei, pe motiv că îl bătea

Un politician din Brăila a obţinut ordin de protecţie împotriva soţiei, pe motiv că îl bătea

Un consilier local din oraşul Făurei, judeţul Brăila, fost candidat la funcţia de primar, a cerut şi a obţinut în instanţă un ordin de protecţie împotriva soţiei sale.

Un politician din Brăila a obţinut ordin de protecţie împotriva soţiei, pe motiv că îl bătea
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    19 Oct 2021   •   14:25

Politicianul, fost candidat Pro România la funcţia de primar, a solicitat acest ordin, după ce soţia sa, cu care are un copil de nouă ani, l-ar fi bătut, potrivit debraila.ro.

Gabriel Grigore Mocanu susţine că într-o zi și-a găsit copilul singur acasă, iar în timp ce stătea cu cel mic la televizor, soţia sa a a ajuns acasă, fiind băută. 

I-ar fi cerut să bea împreună şi pentru că bărbatul a refuzat-o, femeia a devenit violentă, povesteşte politicianul. Din cauza aceasta, el a sunat la 112.

"A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona fetei, gâtului, abdomenului.

În urma acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția sa", potrivit documentului obținut de sursa citată.

Politicianul mai susţine că a plecat de acasă de teama soției, iar în faţa instanţei, femeia a negat totul şi chiar a întors acuzaţiile soţului, precizând că ea ar fi fost cea agresată.

"Instanța va admite cererea privind emiterea ordinului de protecție împotriva intimatei și va obliga intimata ca, pe o durata de trei luni de la emiterea prezentului ordin de protecție, să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de victimă", a notat judecătorul.

Apoi, femeia a atacat cu apel decizia Judecătoriei Făurei.
 

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close