Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea câstigătorului unui premiu uriaş la Loto care a murit după o serie de abateri grave

Povestea câstigătorului unui premiu uriaş la Loto care a murit după o serie de abateri grave

Un bărbat din Târgu Frumos, câștigător al unui premiu uriaș la loto, a murit după ce şi-a pierdut toţi banii. Iată cum s-a întâmplat totul!

Povestea câstigătorului unui premiu uriaş la Loto care a murit după o serie de abateri grave
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    22 Sep 2023   •   23:46

Este vorba despre un afacerist din Târgu Frumos, care în anul 2008 a câștigat la Loto fabuloasa sumă de 3,8 milioane euro. Acesta a decedat, ieri, la vârsta de 51 de ani.

Şi chiar dacă era un afacerist prosper când a câștigat la Loto bărbatul a făcut o serie de abateri grave prin care şi-a pierdut toată averea.

Totul a început în momentul când bărbatul a făcut o serie de investiții proaste, apoi a început să de bani cu împrumut așa-zișilor prieteni care au profitat de el.

Apoi au urmat problemele cu legea, când bărbatul a fost reținut și condamnat pentru evaziune fiscală.

Problemele au continuat şi în momentul în care a fost prins băut la volan cu o alcoolemie de 2,65 mg/l alcool pur în sânge.

În ultimii ani afaceristul intrase pe un făgaş mai bun odată cu deschiderea unei noi afaceri care a înregistrat profit. Însă nu a mai ajuns să se bucure pe deplin de el, întrucât a decedat la doar 51 de ani. 

 

×
Subiecte în articol: castigator Loto barbat mort Târgu Frumos
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close