Antena 3 CNN Actualitate Locale Soţia tânărului mort la Petromidia, mesaj cutremurător: "Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan"

Soţia tânărului mort la Petromidia, mesaj cutremurător: "Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan"

A plecat la serviciu și nu a știut că 2 iulie 2021 va fi ultima sa zi pe acest pământ. Iulian Atanasiu, tânărul de 32 de ani, care a murit în urma incendiului de la rafinăria Petromidia din Năvodari, a lăsat în urmă o tânără soție, în vârstă de 33 de ani, și o fetiță de 2 ani, care nu va mai avea cui să-i spună tată.

Soţia tânărului mort la Petromidia, mesaj cutremurător: "Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan"
Sursa foto: Facebook Iulian Atanasiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2021   •   00:01

Sunt lacrimi de durere în familia tânărului care şi-a pierdut viaţa în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Zeci de mesaje de condoleanțe sunt lăsate pe pagina de socializare a lui Iulian Atanasiu a cărui viaţă a fost curmată prea repede şi prea nedrept.

Moment extrem de dureros pentru cei care rămân cu amintirea amară a unui eveniment care, poate, ar fi putut fi evitat şi sfâșietor pentru soţia tânărului care îşi strigă suferința şi fetiță de 2 ani, care nu va mai avea cui să-i spună tată.

„Trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan”

Este mesajul dureros, plin de neputința şi revoltă a soției tânărului care, alinată de mesajele de susținere de la cei din jur, spune că oriunde ar fi acum Iulian i-ar transmite să se ridice şi să trăiască în continuare alături de cea mică, despre care tânărul spunea că este centrul universului lor.

"Citez : În clipa în care ne naștem, deja îi suntem datori vieții cu o moarte» (Iulian)... Voi fi acră, voi fi arogantă, voi fi mai rea decât de obicei. Vă mulțumesc pentru condoleanțe, dar dacă aș primi câte 1 leu pentru fiecare cuvânt de condoleanțe, cred că aș deveni dintr-o dată, nu știu cum să zic frumos, daaar aș deveni o văduvă foarte bogată.

Cred că pot zice că trăiesc tragedia vieții mele, sunt văduvă la 33 de ani, cu un copil orfan la 2 ani. Chiar dacă am rămas fără suflet, știu că tati, dacă ar fi lângă mine, mi-aș primi cel mai de vis șut în fund pentru a mă ridica, și mai știu că nu s-ar plictisi să facă asta iar și iar și iar", a transmis tânăra îndurerată pe pagina sa de socializare.

Din cele șase victime rănite în urma exploziei şi incendiul uriaș care a mistuit rafinăria Petromidia de la Năvodari, o singură persoană, Iulian Atanasiu, și-a pierdut viața.

Potrivit primelor informaţii, Iulian Atanasiu a intrat de dimineața în schimbul 1, iar la ora 14:00 urma să fie înlocuit. Din păcate, nu a mai apucat pentru că vineri la ora 12:30 a avut loc o explozie puternică, urmată de incendiu, la Rafinăria Petromidia Năvodari acolo unde bărbatul lucra.

Ultima postare pe pagina sa de socializare a făcut-o joi dimineața, când alături de o poză cu răsăritul de soare a spus: ”Cine se trezește de dimineață... Lucrează în ture!".

 

 

 

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close