Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Sibiu fără permis a furat două mașini, în aceeași noapte, și a făcut accident cu ambele

Un tânăr din Sibiu fără permis a furat două mașini, în aceeași noapte, și a făcut accident cu ambele

Un tânăr din Sibiu, fără permis, a furat în aceeași noapte două mașini. Cu prima a ajuns într-un șanț, iar cu a doua a intrat într-un gard.

Un tânăr din Sibiu fără permis a furat două mașini, în aceeași noapte, și a făcut accident cu ambele
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Dani Amariei
de Mia Lungu    |    03 Oct 2022   •   13:21

Tânărul în vârstă de 25 de ani, fără permis de conducere, este bănuit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, aflat în localitatea Cristian, județul Sibiu, a furat un autoturism, parcat și cu cheile în contact, pe care l-ar fi condus aproximativ 3 kilometri. Apoi, a pierdut controlul direcției și a oprit în șanț. 

Bărbatul ar fi abandonat autoturismul avariat și, după o scurtă deplasare pe jos, a furat o altă mașină, parcată și cu cheile în contact, și ar fi condus-o pe o distanță scurtă deoarece a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. 

Ambele evenimente s-au soldat doar cu pagube materiale, precizează IPJ Sibiu, potrivit Mediafax.

Polițiștii l-au reținut duminică și este cercetat penal pentru furt în scop de folosință (2 acte materiale), distrugere din culpă (3 acte materiale), respectiv conducere fără permis (2 acte materiale).

Tânărul va fi prezentat unității de parchet competente.

×
Subiecte în articol: Sibiu fara permis accident masini furat
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close