Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au mers cu copilul la cumpărături, într-un magazin din Constanţa, iar când au ieşit şi-au găsit maşina în flăcări

Doi tineri au mers cu copilul la cumpărături, într-un magazin din Constanţa, iar când au ieşit şi-au găsit maşina în flăcări

Doi tineri din Constanţa au mers cu copilul la cumpărături, într-un magazin din oraş, iar când au ieşit şi-au găsit maşina în flăcări. Oamenii au sunat la numărul de urgenţă 112.

Doi tineri au mers cu copilul la cumpărături, într-un magazin din Constanţa, iar când au ieşit şi-au găsit maşina în flăcări
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    29 Oct 2023   •   19:19

Totul s-a întâmplat, în această seară, în parcarea unui magazin de pe bulevardul 1 Decembrie din Constanţa. Cei doi tineri, împreună cu copilul lor în vârstă de numai nouă luni, au parcat maşina şi au mers la cumpărături, iar la ieşire şi-au găsit maşina în flăcări.

Oamenii care se aflau în zonă şi au văzut fumul gros, iar apoi flăcările uriaşe, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea (ISU).

Pompierii au stins flăcările, care au izbucnit la compartimentul motor al autoturismului, incendiul izbucnind, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close