Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei minori sunt bănuiți că au furat echipamentele jurnalistului britanic Charlie Ottley, în Timișoara

Trei minori sunt bănuiți că au furat echipamentele jurnalistului britanic Charlie Ottley, în Timișoara

IPJ Timiș a anunțat luni seara că a prins trei minori, bănuiți că au fost implicați în furtul echipamentelor lui Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”.

Trei minori sunt bănuiți că au furat echipamentele jurnalistului britanic Charlie Ottley, în Timișoara
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    06 Iun 2022   •   22:00

„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit identificarea și depistarea, în zona Pieței 700, a trei minori (doi băieți și o fată), cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care ar fi bănuiți de sustragerea unei drone din Parcul Civic, din Timișoara, ce aparținea unui bărbat.”, a transmis IPJ Timiș. Cei trei suspecți au fost duși la poliție pentru audieri.

Luni, la prânz, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar surse din anchetă spun că victima este realizatorul de documentare Charlie Ottley, căruia i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice.

Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, era la Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului.

Charley Ottley a vizitat pentru prima dată România în 2011, iar de atunci se întoarce în fiecare an. În vară lui 2017, a fost aplaudat la scenă deschisă de reprezentanţii a 193 de ţări după ce a prezentat la sediul ONU din New York un episod din Wild Carpathia, o serie documentară care explorează frumusețea peisajelor munților Carpați și cultura regiunilor.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Charlie Ottley furt Timisoara minori drona
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close