Un muncitor din Mureș și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Bărbatul a fost îngropat de viu, în timp ce săpa un şanţ

de S.T.    |    11 Oct 2019   •   21:20
Un muncitor din Mureș și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Bărbatul a fost îngropat de viu, în timp ce săpa un şanţ Foto: Agerpres

Un muncitor a murit, vineri, în localitatea Dumitreni, după ce a fost surprins sub un mal de pământ, în timp ce săpa un şanţ.

„S-au deplasat la faţa locului echipa de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, SVSU Bălăuşeri, un echipaj de prim ajutor de la Sângeorgiu de Pădure şi elicopterul SMURD. Ajunşi la faţa locului au constatat că e vorba despre o persoană căzută în şanţ, unde s-a surpat pământul pe ea. La sosirea echipajelor victima era inconştientă. Persoana a fost scoasă de sub malul de pământ, iar după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarată decedată”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

La locul accidentului se efectuează cercetări întrucât se presupune că victima era şoferul unui buldoexcavator cu care săpa şanţul, însă nu se ştie cum a căzut în şanţ. 

Sursă: Agerpres
x close