Antena 3 CNN Actualitate Locale Un localnic din Călineşti, judeţul Vâlcea, s-a trezit cu un TIR în curte. Remorca autotrenului a rămas suspendată, iar traficul a fost îngreunat în zonă

Un localnic din Călineşti, judeţul Vâlcea, s-a trezit cu un TIR în curte. Remorca autotrenului a rămas suspendată, iar traficul a fost îngreunat în zonă

Trafic îngreunat în judeţul Vâlcea după un accident. Un şofer turc a intrat cu TIR-ul într-un cap de pod, iar în urma impactului cabina a ajuns în curtea unui localnic, iar remorca a rămas suspendată.

Un localnic din Călineşti, judeţul Vâlcea, s-a trezit cu un TIR în curte. Remorca autotrenului a rămas suspendată, iar traficul a fost îngreunat în zonă
de Cristi Georgescu    |    01 Sep 2023   •   15:04

Un cetăţean turc, în timp ce conducea un autotren pe DN7, în localitatea Călineşti ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, a lovit un cap de pod, după care a ieşit în afara părţii carosabile.

Cabina mastodontului a ajuns în curtea unu localnic, iar remorca a rămas suspendată.

Din fericire, în curtea respectivă, oamenii nu se aflau în cea zonă, se aflau undeva în curtea din spate.

Şoferul a fost testat ţi nu consumase alcool şi nu a fost rănit în urma accidentului.În schimb, traficul se desfăşoară cu dificultate până când va fi ridicat capul tractor, dar şi remorca.

Poliţiştii sunt prezenţi la faţa locului pentru monitorizarea şi fluidizarea traficului.

Citeşte şi: O basculantă a intrat în plin într-un autoturism pe DN 72, în Prahova. S-a intervenit cu elicopterul SMURD

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oamenii legii încearcă acum să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate înainte ca şoferul să producă accidentul.

"Polițiștii rutieri intervin pe DN 7, în localitatea Călinești, Km 215 + 400 m, la un accident rutier soldat cu pagube materiale. Din primele date, se pare că, un cetățean turc, în timp ce conducea un autotren, pe DN 7, în localitatea Călinești, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, lovind un cap de pod, după care a ieșit în afara părții carosabilă.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru monitorizarea și fluidizarea traficului rutier. Se circulă alternativ”, potrivit IPJ Vâlcea.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close