Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Gorj a fost împușcat în cap de un glonț care ar fi provenit de la un poligon aflat la doi kilometri

Un tânăr din Gorj a fost împușcat în cap de un glonț care ar fi provenit de la un poligon aflat la doi kilometri

Un tânăr din Gorj a fost împușcat în cap de un glonț care ar fi provenit de la un poligon aflat la doi kilometri
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    17 Sep 2019   •   08:49

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost împușcat în cap în fața unei biserici din Măceșu, din orașul Târgu Cărbunești, județul Gorj. Glonțul ar fi provenit de la un poligon de tragere din orașul Târgu-Cărbunești, unde zeci de jandarmi efectuau trageri.

Tânărul s-a dat jos din mașină, dar a fost lovit în cap de un glonț, scrie gorj-domino.ro. „La data de 16 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Oraș Targu Carbunesti au fost sesizați direct cu privire la faptul că, un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, la scurt timp după ce a coborât dintr-un autoturism pe drumul comunal Măceșu, pe raza orașului Târgu Cărbunești, a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonț. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Locul unde se afla persoana vătămată se situează la circa 2 km de Poligonul Târgu Cărbunești și unde, până la orele 11:55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii IJJ Gorj. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă,  sub supravegherea Parchetului Militar Timișoara”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Tânărul este stabil și conștient. 

×
Subiecte în articol: Gorj impuscat glont
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close