Antena 3 CNN Actualitate Locale Un urs a intrat în curtea unui localnic din Petroşani în toiul nopţii şi a omorât animale, alarmând întreg satul

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Petroşani în toiul nopţii şi a omorât animale, alarmând întreg satul

Oamenii din Petroșani au fost alarmați, luni dimineața, după ce un urs a ajuns să facă ravagii în gospodăriile localnicilor de pe Sălătruc. 

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Petroşani în toiul nopţii şi a omorât animale, alarmând întreg satul
Sursa foto: Getty Images
de Emil Gherghe    |    30 Aug 2021   •   09:25

Sistemul de alarmă extremă a fost activat puțin înainte de ora 6.00, însă, localnicii din satul aflat la ieșirea din Petroșani, spre Defileul Jiului, spun ca animalul sălbatic a ajuns la ei în jurul orei 3.30. 

Potrivit localnicului păgubit, ursul a intrat în curte și a omorât o scroafă, alarmând întreg satul de la poalele Parângului. 

Jandarmii și pădurarii au fost chemați imediat la fața locului, iar populația a fost sfătuită prin Ro-Alert să evite zona.

Așezarea de pe Sălătruc se află la mai puțin de un kilometru de Cartierul Aeroport din Petroșani și nu este pentru prima dată când sălbăticiunile se duc acolo. 

Localnicii s-au trezit în repetate rânduri cu urșii care le-au atacat animalele și le-au distrus stupinele ori gospodăriile în căutarea hranei.


 

×
Subiecte în articol: ursi Petrosani
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close