Antena 3 CNN Actualitate Locale O vedetă care o cunoaștea pe Iuliana, mama din Timişoara, spune adevărul despre relaţia ei cu fostul soț

O vedetă care o cunoaștea pe Iuliana, mama din Timişoara, spune adevărul despre relaţia ei cu fostul soț

O cântăreață de muzică populară din Timișoara, Alina Radi, care o cunoștea pe Iuliana şi pe fostul ei soț, se arată contrariată de gestul mamei şi vorbeşte despre relaţia dintre cei doi.

O vedetă care o cunoaștea pe Iuliana, mama din Timişoara, spune adevărul despre relaţia ei cu fostul soț
Sursa foto: colaj Facebook/Antena 3
de Georgiana Adam    |    05 Mai 2022   •   12:24

"Și-a iubit copiii foarte mult (Iuliana - n.r.). Urmau să se recăsătorească (Iuliana și fostul soț - n.r.). Nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla așa ceva. 

Copilul ăsta (fostul soț - n.r.) e un copil atât de bun, o iubea. Nu că o iubea, o diviniza, a precizat artista".

Artistă, despre Iuliana şi soţul ei: "S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat, iar s-au împăcat"

Cântăreaţa de muzică populară îi cunoştea bine pe cei doi şi spune că aveau o relaţie tumultoasă: "S-au certat, s-au împăcat, iar s-au certat, iar s-au împăcat".

"El e în stare de șoc. Am stat patru ore lângă el când a ajuns din Austria, nu a scos un cuvânt. Nu își explică nimeni gestul ăsta din moment ce ei trebuiau să se recăsătorească", a spus cântăreața Alina Radi.

Iuliana îl cunoaştea pe Alex, tatăl copiilor, de când avea 15 ani. În 2014 s-au căsătorit, dar în 2020, au divorțat.

La cununia civilă, programată pe 28 aprilie, nu au ajuns în fața ofițerului stării civile, însă aveau termen de o lună – până pe 19 mai – ca să ajungă să semneze din nou certificatul de căsătorie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imagini de la nunta Iulianei, mama din Timişoara care a sărit de pe bloc cu copiii | Iuliana şi Alex - dansul mirilor

Iuliana, tânăra mamă din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, se ştia cu tatăl minorilor de o viaţă.

Iuliana avea 33 de ani şi era într-o relaţie cu Alex, tatăl minorilor, de la 15 ani. În anul 2020, ei au divorţat, iar anul acesta urmau să se recăsătorească, însă nimeni nu s-a prezentat la Primărie la data stabilită.

În acest timp, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp a revenit la fostul soț.

Mărturiile fostului soţ al Iulianei: Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii

Fostul ei soţ susţine că femeia avea un iubit care o teroriza. Ar fi un bărbat influent din oraş. Cu câteva zile înainte de sinucidere, femeia ar fi inspectat blocul de 10 etaje, iar înainte de sinucidere, şi-a închis telefonul. 

Astăzi trupurile neînsuflețite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date din anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat gestul. 

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din oraş.

Primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat pe bloc cu cei doi copii

Au venit primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara care s-a aruncat de pe terasa blocului împreună cu cei doi copii.

Rezultatele arată că este vorba despre o moarte deosebit de violentă, în cazul tuturor celor trei victime.

Cel mai probabil mâine dimineaţă, cele trei trupuri neînsufleţite vor fi ridicate de la Institutul de Medicină Legală şi duse la capelă, acolo unde tatăl copiilor şi bunica acestora se vor ocupa de înmormântare.

Ce mesaje posta pe internet Iuliana, mama din Timişoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc

Iuliana, mama din Timişoara care a murit după ce a sărit cu cei doi copii de pe bloc, îşi îndemna prietenii virtuali să răspândească iubire.

Femeia, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară, apoi a plecat din nou. Acum, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama celor doi copii.

×
Subiecte în articol: Iuliana Timișoara bloc Alina Radi
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close