Antena 3 CNN Actualitate O firmă din România construieşte buncăre, la comandă. Cât costă adăpostul subteran care ne poate salva viaţa

O firmă din România construieşte buncăre, la comandă. Cât costă adăpostul subteran care ne poate salva viaţa

În timp ce Vladmir Putin ameninţă cu folosirea forțelor nucleare ale Rusiei, oamenii din toate colţurile lumii se gândesc cum să se salveze în cazul unei asemenea atrocităţi. O firmă din Bucureşti anunţă că poate realiza buncăre, la comandă şi asigură un mediu propice pentru supraviețuire până la 6 luni, în funcție de resursele disponibile şi de dimensiunea adăpostului subteran.

O firmă din România construieşte buncăre, la comandă. Cât costă adăpostul subteran care ne poate salva viaţa
Sursa foto: DCNews.ro
de Iulia Gorgorin    |    03 Mar 2022   •   17:56

În contextul tensiunilor de la graniţele Ucrainei, românii nu preau au unde să se adăpostească în caz de război.

La nivelul întregii ţări există 4.500 de buncăre, unele, însă, atât de mici, încât nu pot găzdui mai mult de 3-4 familii.

Potrivit jurnaliştilor de la DCNews, o firmă din România, cu fabrica la Bucureşti, spune că face bucăre, la comandă.

Preţul unui buncăr este de 62.634 euro

„Buncarele noastre sunt unități de supraviețuire subterane și pot fi complet utilate. Acestea ofera siguranta in caz de calamitati, evenimente cu violente, safe room, explozie nucleara.

Va puteți proiecta adăpostul subteran pentru a deveni birou, camera de gimnastică, sau camera de relaxare unde puteți petrece timp citind sau la o ceașcă de ceai.

Buncarele subterane nu se limitează doar la utilizare rezidentiala dar si la unități comerciale care își doresc sa ofere un mediu sigur angajaților cu protectie maximă.

Buncarele sunt proiectate și fabricate în România, în fabrica noastra din Bucuresti unde deținem echipamente moderne de producție și control al calității realizate cu personal calificat.

Un buncăr subteran este o investiție în siguranța Dvs, acesta va asigura un mediu propice pentru supraviețuire pana la 6 luni în funcție de resursele disponibile si dimensiunea buncarului. 

Buncarele noastre sunt construcții modulare astfel puteți opta pentru diferite configurații. Fiecare modul este proiectat sa se cupleze cu alte modele cu dimensiuni diferite, astfel vom forma un buncăr cu mai multe încăperi.

Caracteristicile buncarului atomic

Invelit in oțel pentru o protectie maxima 

Construcție cu pereți și uși etanșe cu garnitura 

Pereți exteriori ranforsati confera rezistenta sporita în cazul exploziilor 

Usa blindată cu sistem de blocare pe interior

Buncarul subteran poate fi folosit ca si camera de valori.

Camera de relaxare si sport.

Cum sunt construite buncărele noastre?

Construcția începe asamblarea podelei realizata din tabla aliată și profile laminate pentru ramforsare

Realizarea pereților este similară cu cea a podelei 

Asamblarea elementelor se face prin sudura cu cordon continuu pentru a asigura etanseitatea buncarului.la final sunt instalate conductele compartimentele incastrate si ușa de acces blindată.

In funcție de opțiunile Dvs, buncarul poate fi complet echipat cu mobilier, sistem de menținere a vieții

Ventilatie, Unități pentru tratare aer, controlul temperaturii, surse de energie electrică grup electrogen sau panouri solare, camera de decontaminare etc acestea sunt instalate la final si se verifica buna funcționare a sistemelor", se arată în descrierea făcută de producător.

 

×
Subiecte în articol: buncăre subteran
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close