x close

O pasăre rară, protejată de lege, a fost mâncată de un brăilean. Resturile din gâsca cu gât roșu au fost date la câine. Ce riscă acum săteanul

de S.T.    |    24 Ian 2020   •   12:22
O pasăre rară, protejată de lege, a fost mâncată de un brăilean. Resturile din gâsca cu gât roșu au fost date la câine. Ce riscă acum săteanul 534

Gâsca cu gât roșu Emilia a fost ucisă dinainte de a ajunge în gospodăria unde a fost găsită de autorități, arată analiza datelor transmise de emițătorul prin satelit pe care pasărea îl purta.

Datele din emițător au fost analizate și de ofițerii proiectului LIFE16 NAT/BG/ 000847 “Life for Safe Flight” și a fost cerută și o expertiză externă de la un specialist norvegian.

Concluziile acestei expertize au fost deja trimise de Societatea Ornitologică Română (SOR) către Poliția Județului Brăila, care investighează cazul.

Pe 15 ianuarie, semnalele primite din 30 în 30 de minute de la emițătorul Emiliei au arătat că pasărea se află în curtea unei case din județul Brăila. Era clar că a pățit ceva, scrie sor.ro.

Emilia a fost găsită în curtea unui sătean din Victoria, județul Brăila. Resturi din pasărea protejată de lege fuseseră date... la câine.

Săteanul din Brăila este acum cercetat de poliție.

Citeşte mai multe despre:

gâscă
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati