Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele CJ Constanţa, ridicat de DNA cu TACTICA "La mulţi ani!"

Preşedintele CJ Constanţa, ridicat de DNA cu TACTICA "La mulţi ani!"

Preşedintele CJ Constanţa, ridicat de DNA cu TACTICA "La mulţi ani!"
16 Ian 2014   •   15:55

Procurorii DNA au pus la cale un adevărat complot pentru a-l duce la sediu pe preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Imaginile suprinse de camerele de supraveghere arată cum parcarea din faţa CJ era împânzită de agenţi sub acoperire, care l-au înconjurat pe Constantinescu ca şi cum ar fi fost cel mai periculos infractor.

Nicuşor Constantinescu a ieşit în parcarea din faţa sediului CJ Constanţa după ce mai mulţi angajaţi au afirmat că maşini cu numere de Bucureşti au împânzit parcarea şi parcul apropiat.

Odată ajuns în parcare, preşedintele CJ Constanţa a fost abordat de un individ care l-a salutat şi i-a urat "La mulţi ani!". Un alt individ cu legitimaţie de la Ministerul de Interne l-a bruscat apoi, forţându-l să se urce într-o maşină.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticorupţie, miercuri, din faţa sediului CJ, şi dus la audieri la DNA, pe numele său existând mandat de aducere. Acesta este cercetat penal alături de alte persoane pentru modul în care au fost aprobate şi făcute mai multe plăţi din bani  publici.

×
Subiecte în articol: procurori DNA
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close