Antena 3 CNN Actualitate Președintele PSD Buzău, despre scandalul din ședința liderilor social-democrați: „E normal ca liderii din teritoriu să ridice unele probleme privind finanțarea unor obiective”

Președintele PSD Buzău, despre scandalul din ședința liderilor social-democrați: „E normal ca liderii din teritoriu să ridice unele probleme privind finanțarea unor obiective”

Președintele PSD Buzău, despre scandalul din ședința liderilor social-democrați: „E normal ca liderii din teritoriu să ridice unele probleme privind finanțarea unor obiective”
19 Sep 2019   •   17:59

A fost o ceartă în ședința de miercuri seară a liderilor PSD. Totul a pornit de la bani. Pe de-o parte a fost vorba despre rectificarea bugetară cerută de liderii locali, cei care vor mai mulți bani în teritoriu. De asemenea a fost o discuție aprinsă și pe tema fondului de dezvoltare și investiții, un fond de 10 miliarde de euro. 

„Eu înțeleg dorința presei românești de a scoate întotdeauna în evidență scandaluri, tot felul de lucruri care sunt dincolo de limitele normalității, dar discuția din CEx de aseară nu a depășit limitele normalității. E normal ca liderii din teritoriu să ridice unele probleme privind finanțarea unor obiective, care au derulare multianuală, sau finanțarea unor programe care sunt promovate pe mandat. În cadrul acestor intervenții au fost și asemenea solicitări de rezolvare a unor probleme de genul acesta. Nu a fost niciun fel de revoltă. Eu nu am auzit când a zis Viorica Dăncilă că-l dă afară din sală pe Marian Oprișan, n-am fost atent. Urmăresc esențialul din aceste dezbateri, nu știu dacă a fost vreo exprimare exagerată. Dăncilă a făcut apel la calm”, a spus Dumitru Buzatu, președintele PSD Buzău. 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close