Antena 3 CNN Actualitate Răpitorul celor două fetiţe din Braşov a recunoscut totul la Poliţie şi a povestit ce a făcut în cele 24 de ore

Răpitorul celor două fetiţe din Braşov a recunoscut totul la Poliţie şi a povestit ce a făcut în cele 24 de ore

Constantin Zapan, răpitorul celor două fetiţe din Braşov, a recunoscut totul la Poliţie, în această seară, acolo unde a fost dus la audieri, după ce a fost prins.

Răpitorul celor două fetiţe din Braşov a recunoscut totul la Poliţie şi a povestit ce a făcut în cele 24 de ore
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Noi 2022   •   18:53

Răpitorul celor două fetiţe în vârstă de 10 şi 12 ani a fost dus la audieri, după ce a fost prins de Poliţie în localitatea Valea Călugărească din judeţul Prahova, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Audi, acelaşi care era căutat de poliţiştii din toată ţara.

Pe bancheta din spate a maşinii, poliţiştii le-au găsit pe cele două fete, ambele fiind preluat de poliţişti şi duse acasă.

Constantin Zapan a fost dus la sediul Poliţiei, acolo unde a fost audiat într-un dosar deschis pe numele său pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Potrivit unor surse, în timpul audierilor din această seară, Zapan a recunoscut că le-a violat pe ambele fetiţe. Mai mult decâ atât, poliţiştii au descoperit că Zapan este în registrul agresorilor sexuali şi a mai avut condamnări în trecut pentru viol.

Luate de acasă cu acordul mamei lor pentru a merge la grătar cu răpitorul

Cele două surori, Gabriela (12 ani) şi Elena (10 ani), au fost luate de acasă, seara trecută, în jurul orei 19.00, din localitatea Vama Buzăului din judeţul Braşov.

Cele două fetiţe răpite din Braşov au fost găsite de poliţişti. Răpitorul lor a fost încătuşat pe loc

Cele două fetiţe au plecat de acasă împreună cu Constantin Zapan (42 de ani), prieten cu iubitul mamei fetiţelor, care i-a cerut voie femeii să le ia pe fete la el acasă, acolo unde uma să facă un grătar.

Femeia a fost de acord, cu condiţia să le aducă pe fete înapoi, la ora 21.00, lucru care nu s-a întâmplat. Mama copilelor a mers la Poliţie, dimineaţă, şi a povestit tot ce s-a întâmplat, iar poliţiştii au activat sistemul Alertă Răpire Copil.

×
Subiecte în articol: Brașov
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close