Antena 3 CNN Actualitate Cele două fetiţe răpite din Braşov au fost găsite de poliţişti. Răpitorul lor a fost încătuşat pe loc

Cele două fetiţe răpite din Braşov au fost găsite de poliţişti. Răpitorul lor a fost încătuşat pe loc

Cele două fetiţe de 10 şi 12 ani, din Braşov, răpite seara trecută după ce mama le-a lăsat să meargă la un grătar cu un bărbat de 42 de ani, au fost găsite de poliţişti.

de Alin Tarnovschi    |    12 Noi 2022   •   17:23

ActualizareRăpitorul celor două fetiţe din Braşov a recunoscut totul la Poliţie şi a povestit ce a făcut în cele 24 de ore

Potrivit primelor informaţii, poliţiştii au identificat maşina condusă de suspect pe raza localităţii Valea Călugărească din judeţul Prahova.

"Cele două minore au fost identificate și depistate pe raza județului Prahova.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 42 ani, bănuit de săvârșirea faptei se află în custodia polițiștilor, acesta urmând a fi condus la audieri în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Cu privire la aspectele constatate au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov", se arată într-o informare a Poliţiei.

Anchetatorii urmează să stabilească acum ce s-a întâmplat din momentul în care cele două surori, Gabriela (12 ani) şi Elena (10 ani), au fost luate de acasă, seara trecută, în jurul orei 19.00, din localitatea Vama Buzăului din judeţul Braşov.

Cele două fetiţe au plecat de acasă împreună cu Constantin Zapan (42 de ani), prieten cu iubitul mamei fetiţelor, care i-a cerut voie femeii să le ia pe fete la el acasă, acolo unde uma să facă un grătar.

Femeia a fost de acord, cu condiţia să le aducă pe fete înapoi, la ora 21.00, lucru care nu s-a întâmplat. Mama copilelor a mers la Poliţie, dimineaţă, şi a povestit tot ce s-a întâmplat, iar poliţiştii au activat sistemul Alertă Răpire Copil.

×
Subiecte în articol: Brașov prahova Alertă Răpire Copil
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close