Antena 3 CNN Actualitate Religie Clotilde Armand i-a numit schizofrenici pe consilierii din PNL la şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1

Clotilde Armand i-a numit schizofrenici pe consilierii din PNL la şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1

Clotilde Armand a avut o ieşire nervoasă marți, la şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1. Aceasta şi-a jignit interlocutorii de la PNL, pe care i-a numit schizofrenici. De altfel, ruptura dintre USR şi PNL este tot mai clară la Sectorul 1, unde primarul îi acuză pe consilierii liberali de fapte cu iz penal.

Clotilde Armand i-a numit schizofrenici pe consilierii din PNL la şedinţa Consiliului Local al Sectorului 1
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    30 Mar 2021   •   17:07

Cei din PNL au fost uimiți de această reacție. Este pentru a două oară când aceștia refuză să îi voteze proiectele primarului Clotilde Armand, motiv pentru care această a izbucnit și i-a numit schizofrenici.

Este vorba despre un proiect care ar trebui să reducă intervenția companiei de salubritate publică până la finalul anului. Dar și asocierea cu un ONG condus de un membru USR-PLUS. În acest caz, cei de la PNL au afirmat că ar trebui să existe o dezbatere și să hotărască împreună cu cine ar trebui să se asocieze Primăria Sectorului 1 și nu să aleagă un ONG condus de un membru de partid.

"Votul Consiliului Local va fi de abţinere pentru aceste proiecte pentru că ele nu respectă principiul legalităţii şi oportunităţii. Comunicatul PNL Sector 1 nu spune asta. Ceea ce spune este ca problemele sectorului sunt tot mai grave şi în loc să avem soluţii la ele, cum e grădiniţa din cartierul Aviației pentru copii hipoacuzici, sunt alte priorităţi pe agenda dânsei. De exemplu aceasta situatie cu contractul de prestari ale serviciului de salubritate. Sunt copii hipoacuzici în Sectorul 1 care acum învaţă online. Ne scriu părinţi disperaţi.", a declarat Sebastian Burduja pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand consilieri PNL
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close