Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE de SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări pentru cei dragi

MESAJE de SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări pentru cei dragi

MESAJE de SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri și urări pentru cei dragi
29 Iun 2018   •   08:10

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL Pe 29 iunie, Biserica Ortodoxă îi sărbatorește pe SFINȚII PETRU ȘI PAVEL, motiv pentru care îți propunem o listă cu mesaje de SFINȚII PETRU ȘI PAVEL numai bune de trimis părinților sau prietenilor care își aniversează onomastica.

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL pentru părinți

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata !

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL Iti urez o zi numelui luminoasa precum o zi de vara, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca te iubesc nespus de mult!

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL pentru prieteni

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL Prietenul meu cel mai bun, astazi este ziua ta. Iti urez sa ai parte numai de zile senine si Sfantul al carui nume il pori sa te protejeze mereu! La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL Draga Pavel/ Petru, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele pe pamant. La multi ani!

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani !

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cineva acolo Sus te iubește… cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!

MESAJE DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Ce trebuie să faci în ziua de Sfinții Petru și Pavel

SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Sfinții Apostoli Petru și Pavel sunt sărbătoriți de Biserica Ortodoxă pe 29 iunie.

SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Tradiția spune că, în ziua sărbătorii de Sfinții Petru și Pavel, oamenii obişnuiesc să dea de pomană pentru sufletele celor morţi - sărbătoarea fiind cunoscută şi sub numele de Moşii de Sânpetru.

SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. De ziua Moşilor de Sânpetru sau de Vară, femeile împart oale cu apă, pentru ca cei morţi să aibă ce bea pe lumea cealaltă. 

SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Tot în această zi, oamenii au voie să lucrează orice, dar să nu toarcă, căci se crede că astfel se întorc colacii de la morţi.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close