x close

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți celor apropiați

29 Iun 2019   •   07:00
MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți celor apropiați Foto: Pixabay.com

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Pe 29 iunie, biserica ortodoxă îi sărbatorește pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel, iar pentru cei lipsiți de inspirație, există o listă cu mesaje ce pot fi trimise cu această ocazie.

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. - Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. - Cineva acolo Sus te iubește… cineva aici jos ține tare mult la tine. La mulți ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. - Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Iți doresc sa zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei găsi puterea sa răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru si Pavel!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Iți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL.Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Iți doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa știi ca ești si vei fi mereu iubit/a de toți prietenii tai. Cu drag, …

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care li reprezinți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Draga Pavel, de ziua numelui tău iți doresc sa ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ. La mulți ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL.La Mulți Ani, sa ai sănătate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Un cer albastru fără nori, in calea ta sa fie,

Sa ai in viată numai flori, noroc si bucurie!

La Mulți Ani!

Un ocean de sănătate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: “La mulți ani, Petrica!”

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată…La Mulți Ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL.Texte cu mesaje amuzante și hazlii de Sf. Petru și Pavel

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfânţii Petru şi Pavel!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Căţeluş cu părul creţ, să ai Jeep-ul în coteţ, şi o vilă cu piscină, Cindy Crowford ca vecină, o lopată pentru bani, sănătate, la mulţi ani!

MESAJE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL.Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea să îţi ureze La mulţi ani!

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati