Antena 3 Actualitate Religie URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai nostime urări de trimis pe 29 iunie

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai nostime urări de trimis pe 29 iunie

29 Iun 2018   •   08:39
URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cele mai nostime urări de trimis pe 29 iunie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Biserica ortodoxă îi sărbătorește în fiecare an, pe 29 iunie, pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Un călduros ”La mulți ani” le puteți transmite tuturor celor care poartă numele de Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela. Vă prezentăm câteva exemple de mesaje de Sfântul Petru și Pavel.

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL.  „Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfânţii Petru şi Pavel!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Căţeluş cu părul creţ, să ai Jeep-ul în coteţ, şi o vilă cu piscină, Cindy Crowford ca vecină, o lopată pentru bani, sănătate, la mulţi ani!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea să îţi ureze La mulţi ani!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. E ziua ta şi nu ştiu cum să-mi stăpânesc euforia să îţi urez La mulţi ani şi să trăieşti câţi kilometri de autostradă are România!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL.  La mulţi ani! Eşti o fiinţă atât de drăguţă, politicoasă, frumoasă, sinceră, spirituală şi unică pe această lume. Primeşte urările mele de bine şi aceste minciuni nevinovate.

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. La mulţi ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec şi mor, tu eşti nemuritoare, La mulţi ani şi mult umor!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Sub tavan de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, lumea-ţi spune La mulţi ani!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Un simplu La mulţi ani plin de nobleţe, acum că m-am debranşat şi gândesc la rece!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. La mulţi ani şi fie ca Sfânţii Petru şi Pavel să te călăuzească mereu!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Petrică!”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Petru, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. La Mulţi Ani, Pavele, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. La mulţi ani şi fie ca Sfânţii Petru şi Pavel să te călăuzească mereu!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Dragă Pătru, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Felicitări cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Petrişor!”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Pavel al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Să fii mereu tânăr şi cu acelaşi spirit vesel. Viaţa să-ţi ofere clipe minunate şi bucurii nemaiîntâlnite. La mulţi ani fericiţi!”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Petru, îţi urez multă sănătate şi fericire.

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Pătruţ!”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de lumină şi sănătate. La munţi ani”

URĂRI DE SFINȚII PETRU ȘI PAVEL. „Fie ca începând cu această zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, să ai doar zile însorite şi pline de bucurie. La muţi ani!”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close