Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Claudiu Târziu (AUR), despre noile restricţii COVID-19: "Guvernul tratează românii ca nişte fiinţe de care se poate dispensa"

Claudiu Târziu (AUR), despre noile restricţii COVID-19: "Guvernul tratează românii ca nişte fiinţe de care se poate dispensa"

Co-preşedintele AUR, Claudiu Târziu, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii "Esenţial" moderată de Ana Maria Roman la Antena 3, despre noile măsuri restrictive impuse de guvern în contextul unui nou val de COVID-19.

Claudiu Târziu (AUR), despre noile restricţii COVID-19: "Guvernul tratează românii ca nişte fiinţe de care se poate dispensa"
de Claudia Popovici    |    10 Mar 2021   •   17:32

Claudiu Târziu este de părere că nu exită temeiuri pentru prelungirea stării de alertă. Mai mult, el crede că ne putem baza şi pe imunizarea naturală.

"Și noi considerăm că nu există temeiuri pentru a prelungi această stare de alertă. Trebuie să mai avem încredere și în imunizarea naturală. Imunizarea nu rezidă numai pe cale medicală, nu avem de a face cu o imunizare doar pentru un vaccin despre care, de fapt nu știm nimic, nici dacă este funcțional nici cât ține, nici dacă are efecte adverse și ce efecte are", a spus Claudiu Târziu, la Antena 3.

"Să nu tratăm poporul ca pe o turmă de animale în campania de vaccinare"

"Vedem că unii dintre cei care s-au vaccinat că suferă de tot felul de accidente după acest vaccin. Nu ni se dau explicații cu privire la cele întâmplate acelora care s-au îmbolnăvit după vaccinare, sau chiar au murit după vaccinare. Se caută să fim vaccinați în masă în continuare, așa într-o totală ignorare a unei minime precauții, având în vedere că este vorba despre starea de sănătate a unui popor. Să nu tratăm poporul ca pe o turmă de animale", a mai spus Claudiu Târziu.

"Guvernul se raportează la noi ca la nişte fiinţe de care se poate dispensa"

"Din punctul meu de vedere autoritățile se raportează la noi, poporul român, ca la niște numere, ca la niște ființe de care se poate dispensa la o adică. Consider că toate aceste restricții nu au niciun rost, că ele nu vor determina o schimbare reală a situației care fluctuează, în funcție de niște criterii pe care numai cei de la putere le cunosc.

E o situație care este mai gravă sau mai puțin gravă, în funcție de cum sunt contabilizate cazurile, de numărul de teste și așa mai departe. Nu avem de a face, de fapt, cu o matrice foarte limpede și foarte bine de înțeles pentru toată lumea", a mai spus Claudiu Târziu.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close