Antena 3 CNN Actualitate Sandu Cocoşatu' şi secretul celor mai buni mici din Bucureşti: "Sunt frumuseţi ale naturii, nu poţi spune că sunt mici"

Sandu Cocoşatu' şi secretul celor mai buni mici din Bucureşti: "Sunt frumuseţi ale naturii, nu poţi spune că sunt mici"

De-a lungul timpului, bucureştenii, dar şi străinii care au ajuns în Capitală au gustat cel puţin o dată din micii lui Sandu Cocoşatu', micii gustoşi ai căror reţetă nu o ştie decât el. Ajuns la 73 de ani, nea' Sandu este o legendă vie în Bucureşti. Micii lui sunt consideraţi, chiar şi acum, după mulţi ani, cei mai buni din Capitală.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2023   •   13:23

"Vindeam mici în târg la Obor şi cineva m-a văzut acolo, neam cu soţia mea, şi am acceptat să merg cu dânsul. Nu prea voiam pentru că lucram şi nu voiam să plec de acolo pentru că îmi plăcea ce făceam", a povestit Sandu Cocoşatu'.

Sunt mai bine de 50 de ani de când, zi de zi, de dimineaţă şi până seara, nea' Sandu spune că îşi petrece timpul în faţa grătarului. E un spectacol doar să îl priveşti cu câtă pasiune îşi face treaba în bucătărie.

"În primul rând îl mănânc crud să văd cum este şi apoi făcut. Zilnic, servesc câte unul sau doi să văd cum ies. Când sare, micul este 90% gata. Sunt frumuseţi ale naturii, nu poţi spune că sunt mici", a mai dezvăluit cel supranumit Regele Micilor din Bucureşti.

Nea' Sandu are şi un urmaş: Marinică. Este cel pe care Sandu Cocoşatu' spune că nu l-ar da pentru nimic în lume.

Citeşte şi: O româncă a reuşit să creeze un adevărat imperiu al diamantelor | Narcisa Pheres, o poveste incredibilă de succes

"N-aş putea să rezist o zi din viaţa mea să nu vin în unitate. O zi dacă rămân acasă, trebuie să dau un telefon sau două să văd ce face. Nimic nu contează cât mulţumirea asta sufletească pe care o am de la fiecare client când pleacă. Tânăr, bătrân. Vă mulţumim din suflet, foarte buni. Am un sentiment de nu ştiu cum să vă spun. Mă simt apropiat de fiecare client", a mai povestit nea' Sandu.

Nea' Sandu Cocoşatu' spune că de-a lungul timpului a primit oferte de sute de mii de euro pentru a vinde reţeta care l-a făcut cunoscut.

×
Subiecte în articol: Sandu Cocoşatu' mici București
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close