Antena 3 CNN Actualitate Scandal după moartea lui Adi de la Brad. Ce se întâmplă cu averea lui "Guru din Apuseni"

Scandal după moartea lui Adi de la Brad. Ce se întâmplă cu averea lui "Guru din Apuseni"

Este scandal după moartea celui mai bogat guru. Vorbim despre Adrian Ardelean Fărcaș, cunoscut drept guru din Apuseni. Avocații susțin că starea sa de sănătate s-a agravat după ce a început ancheta.

Scandal după moartea lui Adi de la Brad. Ce se întâmplă cu averea lui "Guru din Apuseni"
de Gabriel Dano    |    09 Iul 2022   •   12:26

Ce se întâmplă acum cu averea acestuia și care este planul miilor de adepți care veneau anual în comunitate, am aflat de la corespondentul Antena 3 Mariana Zaharia.

"Deocamdată, planurile comune comunității pe care a întemeiat-o guru de la Brad sunt necunoscute, pentru că toți adepții lui au spus că sunt în stare de șoc după ce au aflat de decesul lui. Averea, în schimb, legal, este împărțită între moștenitorii. Moștenitorii sunt soția și copiii.

Se știe că în comunitatea în care trăia, guru de la Brad avea recunoscuți și alți copii. Nu doar copilul pe care îl are cu soția lui oficială, ci și alți copii pe care îi are cu alte 4 femei din comunitate. În mod normal, legal, toată averea se va împărți între ei. Vorbim despre peste 50 de hectare de teren, dar se spune și că ar fi foarte mulți bani în conturi bancare pe care gurul i-ar fi obținut din donațiile pe care le făceau cei care veneau să mediteze", a spus Mariana Zaharia.

În acest moment, medicii legiști fac autopsia, deoarece este vorba despre un dosar penal.

"Este posibil ca la baza acestei hotărâri să stea chiar scandalul care pare la început. Avocatul afirmă că Adi de la Brad ar fi fost afectat de anchetă. Starea lui de sănătate ar fi fost precară din cauza perioadei pe care a petrecut-o în arest și apoi s-ar fi stresat că era pus sub controlul judiciar", a mai transmis Mariana Zaharia.

Surse medicale spun că ar fi avut foarte multe afecțiuni care cel mai probabil nu au fost tratate sau au fost tratate fără medicamente.

 

×
Subiecte în articol: Guru din Apuseni
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close