Antena 3 CNN Actualitate Social Acţiune în forţă a polițiștilor! O grupare extrem de periculoasă a fost destructurată. Cinci persoane arestate

Acţiune în forţă a polițiștilor! O grupare extrem de periculoasă a fost destructurată. Cinci persoane arestate

Acţiune în forţă a polițiștilor! O grupare extrem de periculoasă a fost destructurată. Cinci persoane arestate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
23 Feb 2018   •   19:17

Cinci persoane din judeţul Neamţ, care făceau parte dintr-o grupare infracţională organizată, specializată în trafic de droguri de risc şi efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, au fost reţinute de poliţişti, a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, Poliţia Română. 

Potrivit sursei citate, reţinerile au fost făcute după ce poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Neamţ, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, au prins, joi, în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamţ, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, din Piatra Neamţ.

Asupra lor au fost găsite trei grame de cannabis şi 30 de grame de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, ce urmau a fi comercializate.

Ulterior, poliţiştii au efectuat patru percheziţii, la locuinţele celor trei, dar şi la domiciliul unei femei, de 34 de ani, din Piatra Neamţ.

Aici au fost descoperite şi ridicate aproximativ 50 de grame de cannabis, două kilograme de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, mai multe cântare electronice, laptop-uri, tablete, telefoane mobile, stick-uri de memorie, precum şi 38.000 de euro şi 22.500 de lei.

Mai multe persoane au fost ridicate pentru audieri, iar ulterior a fost dispusă măsura reţinerii faţă de cinci dintre acestea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: grupare arest Neamţ
Parteneri
Schimbări pentru românii care primesc vouchere și ajutoare de la stat
x close