Antena 3 CNN Actualitate Social Un bărbat din Cluj s-a sinucis după ce a semnat actele de divorț

Un bărbat din Cluj s-a sinucis după ce a semnat actele de divorț

Un bărbat din județul Cluj s-a sinucis la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ la notar. Familia și apropiații sunt șocați şi nu pot explica gestul extrem pe care l-a făcut.

Un bărbat din Cluj s-a sinucis după ce a semnat actele de divorț
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    13 Apr 2021   •   19:53

Tragedia a avut loc luni în Florești, județul Cluj. Neputând să se împace cu gândul divorțului, bărbatul în vârstă de 38 de ani a ales să îşi pună capăt zilelor, după ce a semnat actele de divorţ la notar.

Potrivit surselor, bzc.ro, bărbatul s-a deplasat la propriul domiciliu după ce a plecat de la notar. Ajuns acasă, și-a luat viața cu un cuțit.

Din păcate medicii ajunşi la faţa locului nu l-au mai putut salva. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj. Familia și apropiații sunt șocați.

Un alt caz de sinucidere a avut loc în Prahova

Marinică, un tânăr angajat al unei companii de apă și-a șocat, la rândul său, familia. Acesta locuia în satul Piatra, judeţul Prahova, şi făcea naveta cu bicicleta către locul de muncă, acolo unde citea apometrele şi distribuia facturile oamenilor, fiind cunoscut ca un băiat cuminte şi muncitor.

În ultima perioadă, însă, tânărul era bătut de mai mulţi indivizi care îl terorizau. Duminica trecută, după ultima bătaie încasată, tânarul nu a mai rezistat şi şi-a pus capăt zilelor, informează observatorul.ph

"Am auzit că și-a pus capăt zilelor. Era un tânăr muncitor, cuminte, care nu a făcut probleme niciodată. Am fost șocat de veste. El era angajatul companiei de apă și pot spune că ținea toată firma în spate", a declarat pentru observatorulph.ro primarul comunei Brazi, Leonaș Radu. Primarul a confirmat că Marinică ar fi fost bătut de mai mulţi tineri, dar şi că poliţiştii anchetau agresiunea.

×
Subiecte în articol: Cluj barbat sinucidere divort
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close