Antena 3 CNN Actualitate Social Black Friday 2019. Un sat din România, în topul localităților cu cele mai multe achiziții de Black Friday

Black Friday 2019. Un sat din România, în topul localităților cu cele mai multe achiziții de Black Friday

Black Friday 2019. Un sat din România, în topul localităților cu cele mai multe achiziții de Black Friday
Sursa foto: Foto: pixabay.com
15 Noi 2019   •   17:12

Black Friday 2019. Black Friday de anul acesta va aduce vânzări record de peste 300 de milioane de euro, potrivit estimărilor, cu 25% mai mult față de anul trecut. Analiștii spun că românii vor cumpăra mai multe produse și pentru că unele magazine au furat startul și au început deja reducerile.

Black Friday 2019. Comuna Floreşti, de lângă Cluj-Napoca, a fost în ultimii ani în topul localităţilor cu cele mai multe cumpărături de Black Friday. Deşi mai sunt două săptămâni, oamenii îşi fac deja lista.

Black Friday 2019. În ultimii doi ani, comuna satelit a Clujului, Floreşti, s-a clasat printre primele trei localităţi din ţară cu cele mai multe vânzări de Black Friday. Fenomenul este pus pe seama faptului că aici în continuare oamenii se mută în blocurile noi care apar ca ciupercile după ploaie. Astfel, cele mai multe produse au fost vândute din categoria electronice şi electrocasnice, scrie stirileprotv.ro.

 

×
Subiecte în articol: black friday 2019
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close