Caz incredibil la Brăila. Două învățătoare au ajuns la spital după ce mașina pe care o luase la ocazie s-a răsturnat

14 Dec 2018   •   09:42
Caz incredibil la Brăila. Două învățătoare au ajuns la spital după ce mașina pe care o luase la ocazie s-a răsturnat Foto: pixabay.com

Două învăţătoare care trebuiau să ajungă la şcoală, vineri dimineaţă, au ajuns la spital după ce maşina în care au fost luate la ocazie s-a răsturnat, în judeţul Brăila. 

În ultimul moment, şoferul unei maşini şi cel al unui autobuz plin cu călători, care circulau în spatele maşinii răsturnate, au tras de volan, evitând astfel un impact puternic, scrie news.ro.

Un autoturism condus de un bărbat şi în care se mai aflau două învăţătoare luate la ocazie a derapat, din motive necunoscute deocamdată, şi s-a răsturnat, ajungând pe câmp.

Două maşini, un autoturism şi un autobuz, au oprit în ultimul moment, şoferii evitând, astfel, un accident în lanţ care ar fi putut avea urmări mult mai grave. Atât maşina cât şi autobuzul au ieşit în afara părţii carosabile, fără a fi nimeni rănit.

Cele două învăţătoare care se aflau în maşina de ocazie au fost, însă, rănite. Ele au fost transportate de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale.

Între timp, atât autoturismul cât şi autobuzul care au evitat în ultimul moment producerea unui accident mul mai grav, după ce chiar în faţa lor s-a răsturnat o maşină, şi-au continuat drumul.

Parteneri
x close