Antena 3 CNN Actualitate Social Zeci de români stau la coadă la benzinării pentru a face cumpăraturile, după ce s-au închis magazinele

Zeci de români stau la coadă la benzinării pentru a face cumpăraturile, după ce s-au închis magazinele

Zeci de bucureșteni nu au mai ajuns astăzi în timp util să îşi facă piaţa până la închiderea magazinelor la ora 18:00 şi s-au adunat în stațiile de benzinării.

Zeci de români stau la coadă la benzinării pentru a face cumpăraturile, după ce s-au închis magazinele
Sursa foto: Facebook Cristian Botez
de Claudia Popovici    |    02 Apr 2021   •   22:43

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de jurnalistul Cristian Botez de la reporterspecial.ro.

Zeci de persoane stau la rând în dreptul ușii de la o benzinărie din Sectorul 6, București pentru a-şi face cumpărăturile înainte de interzicerea circulației fără motiv întemeiat, măsură care intră în vigoare de la ora 20:00.

Potrivit Hotărârii de Guvern nr. 348 din 25 martie 2021, în localitățile cu o rată a incidenței de peste 4 la 1.000 locuitori, magazinele se închid de la ora 18:00 și circulația fără motiv întemeiat este interzisă după ora 20:00, de vineri până duminică. Dacă rata incidenței este de peste 7,5 la 1.000 locuitori, măsurile sunt valabile pe toată durata săptămânii.

Autoritățile au transmis că măsurile sunt recomandate de specialiști pentru a evita aglomerațiile care se formau seara în magazine, însă, așa cum se poate observa, nu au făcut decât să creeze aglomerații în alte locații.

Imaginile au stârnit revolta internauţilor care au catalogat măsurile luate de actuala guvernare ca fiind absurde.

"Cum sa nu fii nervos când toate lucrurile sunt făcute de'andoaselea!!Tara lui PAPURA VODA", a spus cineva.

"Cu magazine închise de la ora 18, nu e de mirare. Așa știu guvernanții noștri incompetenți sa rezolve pandemia", a mai spus cineva.

×
Subiecte în articol: benzinarii restricţii magazine închise
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close