Antena 3 CNN Actualitate Social Cristian Popescu Piedone, mesaj tranşant pentru poliţiştii care amendează bătrănii în pieţe: "Nu bunicii cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde sunt infractorii! Punem tarabe gratuite şi îi ajutăm să vândă"

Cristian Popescu Piedone, mesaj tranşant pentru poliţiştii care amendează bătrănii în pieţe: "Nu bunicii cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde sunt infractorii! Punem tarabe gratuite şi îi ajutăm să vândă"

Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 5 din Bucureşti, a declarat război poliţiştilor cu exces de zel care amendează bătrânii pentru că vând verdeţuri în pieţe. După o vizită prin sector, primarul a luat o decizie inedită. Bunicii cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde vor fi ajutaţi să-şi vândă produsele la tarabe oferite gratuit.

Cristian Popescu Piedone, mesaj tranşant pentru poliţiştii care amendează bătrănii în pieţe: "Nu bunicii cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde sunt infractorii! Punem tarabe gratuite şi îi ajutăm să vândă"
Sursa foto: Facebook Cristian Popescu Piedone
de Claudia Popovici    |    29 Iun 2021   •   18:45

Cristian Popescu Piedone, edilul Sectorului 5 din Bucureşti, şi-a propus să le arate localnicilor că există cineva care se gândeşte la nevoile lor şi este dispus să lase confortul şi aerul condiţionat din birou pentru a face vizite fulger în zone cheie din oraş.

Aşa a întâlnit mai mulţi bătrâni care cu greu, pe aceste vremuri tulburi, încearcă să vândă prin pieţe verdeață pentru a putea pune ceva pe masă.

Nu cerșesc, nu deranjează pe nimeni, ci vin zilnic pe străzi în așteptarea câtorva mușterii care să le ia marfa de câțiva leuți.

„Am întâlnit o măicuță blândă, cu băsmăluța și șort înflorat, cusut grăbit, și veșminte cu iz de busuioc. Avea doua bagaje cu de-ale gurii, rezemate cât să nu încurce pe nimeni.

O mânuță de ardei iuți înșirați câte doi - trei, pe o lădița căpătată și un sfert de punguță cu corcodușe acre și câteva căpățâni de usturoi nou... câteva legături de leuștean toropit de soare.

Stătea blânda măicuța pe-o lădița și aștepta mușterii care să-i ia marfa de câțiva leuți", povestește edilul pe pagina sa de socializare.

„Nu bunicii cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde sunt infractorii” 

Cu acest prilej, primarul a lansat şi un mesaj adresat poliţiştilor locali care de ani şi-au făcut un obicei din a da amenzi imorale şi hilare bătrânilor care vând verdețuri prin piețe.

„Da... este una dintre acele femei hăituite ani în șir de polițiștii locali “feroce”, amatori de amenzi hilare și imorale...

Dragilor, nu amendam bunici cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde! Nu acești oameni sunt infractorii! Și... NU!

NU-I trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, pătrunjel și corcodușe vândute de oameni oropsiți la răspântii de drumuri", a mai subliniat Cristian Popescu Piedone.

"Daţi-mi de ştire dacă vedeţi bunici zarzavagii hăituiți"

El al lansat si un apel către cetăţeni să îi dea de știre dacă văd cumva bunici zarzavagii hăituiți de agenţii locali.

„Pentru bunicii care muncesc ca sa trăiască, pentru bătrânii noștri cu palmele crăpate de sapă... punem tarabe! Și îi ajutăm sa-și vândă ce au prin grădini! Gratuit, desigur!

PS: Dacă vedeți, cumva, bunici zarzavagii hăituiți în Sectorul nostru... dați-mi, va rog, de știre!

Așa să ne ajute Dumnezeu", a conchis Cristian Popescu Piedone care i-a oferit gratuit bunicii o tarabă pentru a-şi vinde produsele.

?Am întâlnit o măicuță blândă, cu băsmăluța și șort înflorat, cusut grăbit, și veșminte cu iz de busuioc. Avea doua bagaje cu de-ale gurii, rezemate cât să nu încurce pe nimeni. O mânuță de ardei iuți înșirați câte doi - trei, pe o lădița căpătată și un sfert de punguță cu corcodușe acre și câteva căpățâni de usturoi nou... cateva legături de leuștean toropit de soare. Stătea blânda măicuța pe-o lădița și aștepta mușterii care să-i ia marfa de câțiva leuți... ❗Da... este una dintre acele femei hăituite ani în șir de polițistii locali “feroce”, amatori de amenzi hilare și imorale... ✅Dragilor, nu amendam bunici cu palmele tăbăcite de sapă și de brazde! Nu acești oameni sunt infractorii! Și... NU! NU-I trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, pătrunjel și corcodușe vândute de oameni oropsiți la răspântii de drumuri!!! ✅Pentru bunicii care muncesc ca sa trăiască, pentru bătrânii noștri cu palmele crăpate de sapă... punem tarabe! Și îi ajutăm sa-și vândă ce au prin grădini! Gratuit, desigur! ❗PS: Dacă vedeți, cumva, bunici zarzavagii hăituiți în Sectorul nostru... dați-mi, va rog, de știre! Așa să ne ajute Dumnezeu! ? Cu drag, primarul Piedone!

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Sâmbătă, 26 iunie 2021

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close