Antena 3 CNN Actualitate Social Directorul unui cunoscut hotel a murit la 30 de ani

Directorul unui cunoscut hotel a murit la 30 de ani

Directorul unui cunoscut hotel a murit la 30 de ani
Sursa foto: Foto: Observatorul Prahovean
10 Iun 2017   •   16:23

Răzvan Toader, directorul Hotelului Prahova din Ploiești, s-a stins din viață, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde fusese adus aproape de miezul nopții, se pare direct de la hotel, în stop cardio-respirator, scrie observatorulph.ro.

Potrivit unor surse apropiate acestuia, Răzvan Toader era cunoscut cu probleme cardiace.

Toader era căsătorit și avea o fetiță. Apropiații și prietenii au fost șocați de tragedie și au postat mesaje de condoleanțe pentru familia îndoliată.

Și soția sa, Aura, a transmis un mesaj sfâșietor: ”Aproape 12 ani de cand te ador, aproape 5 ani de cand esti sotul meu minunat...nu sunt de ajuns. Atatia oameni care te regreta sufletul meu pereche. Inimioara ta a obosit pentru ca ai fost atat de bun. Sunt furioasa pe mine pentru ca meritai mult mai mult, sunt furioasa pe viata asta ca te-a luat de langa mine cand mai aveam atata iubire sa iti ofer. Ai fost, esti si vei fi sotul meu perfect. M-ai invatat atatea lucruri dar ai uitat sa ma inveti ceva de care am nevoie acum: sa traiesc fara tine. Sa nu iti mai pot atinge mana, sa nu ma mai pot scalda in bratele tale, sa nu iti mai pot saruta gurita ta dulce, sa nu iti mai privesc ochisorii tai minunati. TE ADOR, SUFLETUL MEU PERECHE, MINUNEA MEA DE LA DUMNEZEU!!! O sa TE ADOR toata viata!”.

×
Subiecte în articol: probleme cardiace
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close