Antena 3 CNN Actualitate Social Dragnea, despre noua lege a învăţământului din Ucraina: Nu este un tratament corect pentru comunitatea românească

Dragnea, despre noua lege a învăţământului din Ucraina: Nu este un tratament corect pentru comunitatea românească

Dragnea, despre noua lege a învăţământului din Ucraina: Nu este un tratament corect pentru comunitatea românească
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea
07 Sep 2017   •   14:18

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că există "foarte multă nemulţumire" odată cu adoptarea, în Ucraina, a unei noi legi a învăţământului, întrucât ea nu stabileşte un tratament corect pentru comunitatea românească din această ţară.

"Eu nu sunt de acord deloc cu această măsură şi mă aştept ca Ministerul de Externe să aibă o reacţie rapidă şi să înceapă discuţiile şi cu ambasadorul Ucrainei de aici şi la nivel de guvern. Nu este corect", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă situaţia poate fi remediată, Liviu Dragnea a afirmat că trebuie făcute toate eforturile în acest sens.

"Trebuie să facem toate eforturile să se remedieze, pentru că nu este un tratament corect pentru comunitatea românească care trăieşte în Ucraina. Este foarte multă nemulţumire în urma acestei măsuri şi eu cred că Ministerul de Externe şi toţi cei din statul român care au competenţe în politica externă trebuie să se activeze rapid", a susţinut preşedintele Camerei Deputaţilor.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close