Antena 3 CNN Actualitate Social Familia Alexandrei cere arestarea soției criminalului din Caracal. Ce suspiciuni planează asupra Elenei Dincă

Familia Alexandrei cere arestarea soției criminalului din Caracal. Ce suspiciuni planează asupra Elenei Dincă

Familia Alexandrei cere arestarea soției criminalului din Caracal. Ce suspiciuni planează asupra Elenei Dincă
Sursa foto: foto: captura Antena 3
12 Sep 2019   •   17:20

Soția lui Gheorghe Dincă, va fi audiată din nou de procurori. Familia Alexandrei Măceșanu a cerut ca Elena Dincă să fie chemată din nou să dea declaraţii. Rudele Alexandrei susţin că există mai multe mărturii care atestă că în casa lui Dincă s-ar fi făcut trafic de persoane. 

De altfel, este ştiut că Elena Dincă s-a întors acasă la cîteva zile, după ce soţul ei a răpit-o pe Luiza Melencu.

Suspiciuni sunt destule. Primul care a ieșit public să spună că Elena Dincă i-a mințit pe anchetatori e chiar Tonel Pop. Avocatul spune că în momentul în care femeia s-a întors acasă din Italia, la doar câteva zile după ce Luiza a fost răpită, nu exclude posibilitatea ca cele două să se fi  întâlnit în casa lui Gheorghe Dincă.

Suspiciuni are și Alexandru Cumpănașu a formulat o plângere împotriva membrilor familiei lui Dincă. Cumpănașu susține chiar că există informații la dosar că între cei doi soți există o complicitate, Elena Dincă ar fi știut că în acea casă se face trafic de persoane. 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close