Antena 3 Actualitate Social Fenomen straniu în Carpați! Cărarea blestemată din Bucegi, unde turiști dispar fără urmă

Fenomen straniu în Carpați! Cărarea blestemată din Bucegi, unde turiști dispar fără urmă

03 Feb 2019   •   15:45
Fenomen straniu în Carpați! Cărarea blestemată din Bucegi, unde turiști dispar fără urmă
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Foarte multe voci fac referire la existența unor portaluri în Munții Bucegi, care ar explică fenomenele stranii care au loc frecvent aici.

Prin Bușteni circulă numeroase povești despre locurile misterioase din inima Munților Bucegi. Localnicii spun că ar există portaluri care leagă Valea Urlătorii de Valea Albă sau de Valea Cerbului.

Cel mai periculos fenomen paranormal din Bucegi este apariția unei cărări „blestemate”, avertizează localnicii din Bușteni.

Mergând pe Valea Comorilor, urcând pe traseul Jepii Mici, se poate ajunge într-o zona unde, uneori, apare o cărare îngustă de vreo 20 de centimetri, paralelă cu potecă principala.

Singură problema este că, în realitate, cărarea respectivă nu există, ba chiar se spune că cei care se aventurează pe această dispar fără urmă.

Unii spun că, de fapt, cărarea ireală este o iluzie optică, în timp ce alții dau vină pentru eventuale dispariții pe faptul că traseul Jepii Mici este unul extrem de periculos, potrivit turism.bzi.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close