Antena 3 CNN Actualitate Social Gest șocant al unui bolnav cu HIV din Constanța. Bărbatul a stropit cu sânge un polițist

Gest șocant al unui bolnav cu HIV din Constanța. Bărbatul a stropit cu sânge un polițist

Gest șocant al unui bolnav cu HIV din Constanța. Bărbatul a stropit cu sânge un polițist
04 Mai 2018   •   16:52

Un bărbat cu HIV a stropit cu sânge un polițist, în Constanța, acesta fiind unul din cele mai grave atacuri asupra unui om al legii. 

Suspectul a fost arestat la domiciliu, dar polițistul este nevoit să aștepte șase luni pentru a vedea dacă a fost infectat, pentru că sângele a ajuns în contact direct cu fața.


Bărbatul era audiat într-un dosar de furt pe 19 aprilie la Postul de Poliție Siliștea din județul Constanța. Omul, cunoscut în evidențele medicale ca fiind purtător al virusului HIV, era martor într-un dosar, dar a reacționat într-o manieră imprevizibilă. 

Anchetatorii nu știu exact ce l-a nemulțumit, cert este că la un moment dat bărbatul a luat un creion de pe birou, și-a provocat o rană la nivelul brațului, după care a stropit polițistul cu sânge pe haine. 

Câțiva stropi au ajuns însă și pe față, astfel că există risc major de contaminare. Parchetul Tribunalului Constanța îl cercetează pe agresor pentru ultraj și a fost propus spre arestare la domiciliu, arată replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: politist barbat bolnav HIV
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close