Antena 3 CNN Actualitate Social Gest uimitor al unui medic din Iași! L-a iertat pe agresorul care l-a băgat în spital, dar „l-a condamnat la fapte bune”

Gest uimitor al unui medic din Iași! L-a iertat pe agresorul care l-a băgat în spital, dar „l-a condamnat la fapte bune”

Gest uimitor al unui medic din Iași! L-a iertat pe agresorul care l-a băgat în spital, dar „l-a condamnat la fapte bune”
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Dec 2018   •   21:26

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea „Sinteza Zilei” cazul unui medic din Iași, care a fost bătut în plină stradă. În urmă cu trei ani de zile, un medicul Daniel Rusu se afla în staţia de autobuz şi discuta la telefon cu soţia sa. Supărat că nu se dă din faţa maşinii lui, Iulian Cosmei a coborât din automobil şi l-a lovit cu pumnul în faţă de mai multe ori, până ce medicul a căzut.

Medicul Rusu a ajuns la spital cu trei fracturi la nivelul oaselor feţei, potrivit actelor medicale depuse la dosar, respectiv baza orbitei, maxilarul şi osul zigomatic, scrie ziaruldeiasi.ro.

În instanță, medicul a cerut ca agresorul să promită că niciodată nu va mai fi violent și să ajute niște tinere bolnave, care ar avea nevoie de bani pentru tratament. 

Astfel, fostul boxer Iulian Cosmei a fost condamnat la fapte bune. Cosmei a demonstrat, în faţa judecătorilor, că a achitat 1.000 de euro familiei Anei Maria Tănasă, o fată de 18 ani, din comuna ieşeană Valea Lupului, care este paralizată la pat de trei ani după ce a fost lovită, în 2015, pe o trecere de pietoni, de un comisar de la Garda de Mediu.

Boxerul a ajutat tot cu 1000 de euro un medic rezident din Iași, Sabina Dorofte, diagnosticată cu tumoră cerebrală și care are nevoie de ajutor pentru intervenţiile medicale extreme de costisitoare.

 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close